• HF-prosjekt ga resultater: Nå finner de løsninger sammen

  HF-prosjekt ga resultater: Nå finner de løsninger sammen

  På Thon Hotel Åsgårdstrand har de lært hvordan de kan snakke bedre sammen. Resultatet er færre konflikter i arbeidshverdagen, skriver FriFagbevegelse.no.

  Les mer
 • Fra skepsis til begeistring for Lean

  Fra skepsis til begeistring for Lean

  Etter at de ansatte på pressverket hos Nammo Raufoss gjennomførte Lean-opplæring, har effektiviteten økt og HMS-rutinene er forbedret. Årsaken er først og fremst økt involvering av medarbeidere og tillitsvalgte.

  Les mer
 • Bedriften som snudde nedturen

  Bedriften som snudde nedturen

  For Smurfit Kappa Norpapp lå det omstilling i lufta i 2012. I dag kan de skilte med økt produksjon og historisk lavt sykefravær. Mye av æren tilskriver de bransjeprogrammet for grafisk emballasjeindustri.

  Les mer
 • Sammen er vi best!

  Sammen er vi best!

  Quality Hotel i Tønsberg har en bedriftskultur som er basert på involvering, engasjement og medvirkning. Mye kan spores tilbake til et HF-prosjekt.

  Les mer
 • Å være eller ikke være

  Å være eller ikke være

  I tøffe tider er det ofte best å stå sammen. Salten-bedriften Helnessund Bøteri valgte i stedet å splitte opp virksomheten. Det ble et lykkelig brudd.

  Les mer
 • Fra tradisjon til innovasjon

  Fra tradisjon til innovasjon

  Takket være engasjerte medarbeidere er den tradisjonsrike hjørnestensbedriften Kronos Titan i Fredrikstad nå godt rustet for fremtiden. Slik var det ikke for bare noen få år tilbake.

  Les mer
 • Litt bedre hver dag

  Litt bedre hver dag

  I 2010 satte Nortura Hærland medarbeiderdrevet innovasjon i system. I løpet av fire år ga det en gevinst på 150 millioner. Minst.

  Les mer
Vis flere artiklerSkjul artikler